oTL-Gaming FOr You
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit printre noi :D

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt)

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
PaTTo
Admin

Data de inscriere : 22/10/2011
Varsta : 29
Localizare : Rovinari

Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt) Empty
MesajSubiect: Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt)   Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt) EmptyVin Oct 28, 2011 1:16 pm

[size=150](¯`·. Welcome Music .·´¯)[/size]
Descriere: Asa cum spune si titlul acest tutorial va arata cum sa adaugati un sunet ba chiar o melodie intreaga in motd-ul serverului vostru, iar sunetul/melodia se va auzi numai la jucatorul care intra pe server (adica dupa ce se conecteaza). Recomandat ar fi o melodie de 1 minut maxim deoarece devine sacaitor daca adaugati o melodie intreaga (3-4 minute).

Autor: Adi kriSTian

Copierea codului: Copiati codul de mai jos in HLDS\cstrike\motd.txt (HLDS fiind folderul serverului) :

Cod:

</pre>
</body>
<bgsound src= MUSIC loop=<infinite></div>
</html>

Informatii: Inloc de MUSIC uploadati o melodie/un sunet pe un server gen Fast Downloader sau pe acest site ce suporta sa downloadati melodia/sunetul direct din link-ul de download. Dupa ce a-ti uploadat, copiati link-ul si ii dati paste peste MUSIC
* Daca nu ati inteles uitati-va la ACEASTA IMAGINE .

Done... sper ca v-am fost de ajutor.
Distractie placuta Smile
Sus In jos
http://otl-gaming.forumgratuit.ro
Claudiul

Data de inscriere : 29/10/2011

MesajSubiect: Re: Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt)   Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt) EmptySam Oct 29, 2011 4:42 am

fain mi-am pus si eu la server
Sus In jos
Claudiul

MesajSubiect: Re: Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt)   Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt) EmptySam Oct 29, 2011 4:42 am

bravoooo
Sus In jos
Claudiul

ce tare bravo punetiva toti la server nu face lag
Sus In jos
NamE

MesajSubiect: Re: Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt)   Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt) EmptySam Oct 29, 2011 9:56 am

Bv tutorial bun
Sus In jos
PaTTo
Admin

Data de inscriere : 22/10/2011
Varsta : 29
Localizare : Rovinari

MesajSubiect: Re: Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt)   Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt) EmptyVin Noi 11, 2011 2:28 pm

Mda.. ms pt pareri
Sus In jos
http://otl-gaming.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt)   Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt) Empty

Sus In jos

Tutorial: Sunet/melodie la intrare pe server (motd.txt)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
oTL-Gaming FOr You :: oTL-Gaming # Counter-Strike :: Tutoriale Counter-Strike-
Mergi direct la: